Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: HaarFager872 Date: Jul 30, 2009 4:37am
Forum: forums Subject: Re: Uploading Problem

That's exactly what happened with me, too! I switched over and tried the share button, but when I clicked on "share," it just sat there and didn't do anything. Well, it sounds like it's on IA's end, so I won't keep pulling out my hair by trying find the problem on my end anymore. Thanks everybody!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: tracey pooh Date: Aug 23, 2009 12:45am
Forum: forums Subject: Re: Uploading Problem

please reply if you are still having problems now.
i am trying to reproduce and fix as many problems left with it as i can now..
-tracey

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: KCNN Date: Jul 30, 2009 7:19pm
Forum: forums Subject: Re: Uploading Problem

I am having the same problem too. I have never had any problems before. NONE and I use Internet Explorer. I have gone months and never had this problem before. I sure hope they get it fixed soon as this is putting me really behind schedule. I post videos of our local government meetings. We don't have public access cable.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: KCNN Date: Jul 30, 2009 7:23pm
Forum: forums Subject: Re: Uploading Problem

I am having the same problem too. I have never had any problems before. NONE and I use Internet Explorer. I have gone months and never had this problem before. I sure hope they get it fixed soon as this is putting me really behind schedule. I post videos of our local government meetings. We don't have public access cable.